Survivor 2020 12 Temmuz kim elendi, sms sonuçları? Survivor’da yarı finale kimler kaldı, kim kazandı? Yarı final ne zaman?

Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020 yarışması nefesleri kesmeye devam ediyor. 12 Temmuz gecesi ekranlara gelen bölümde hangi yarışmacının elendiği kimlerin yarı finale kaldığı merak konusu oldu. Survivor 2020 12 Temmuz Pazar kim elendi? Kimler yarı finale katılmaya hak kazandı? Yarı final ne zaman oynanacak? SMS sonuçları... İşte merak edilen soruların yanıtları…


Survivor 2020 12 Temmuz kim elendi, sms sonuçları? Survivor’da yarı finale kimler kaldı, kim kazandı? Yarı final ne zaman?

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başaran Survivor 2020 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Reyting rekorlarını alt-üst eden yarışmada, 12 Temmuz Pazar akşamı neler yaşandığı, yarışmayı kaçıranlar tarafından merak ediliyor. Survivor 2020 12 Temmuz Pazar günü neler yaşandı? Kim elendi, kimler yarı finale kaldı? Yarı final ne zaman? İşte merak edilenler…
SURVİVOR’DA ELEME HEYECANI
Survivor 2020’de yarın ve salı akşamı yapılacak büyük final öncesinde bu akşam, eleme konseyi gerçekleştirildi. Dokunulmazlık oyunu finalini kazanan Cemal Can, Acun Ilıcalı ile birlikte İstanbul’daki büyük finale uçacak ilk yarışmacı olmayı başardı. Kalan üç yarışmacı arasında ise eleme gerçekleştirildi. Gecede Yüzleşme Konseyi’de canlı olarak izleyici karşısına çıkarken, yarışmadan elenen eski yarışmacılar Survivor’da kalan yarışmacılara sorular sordu.
YÜZLEŞME KONSEYİ
Bu akşam canlı olarak ekranlara gelen Survivor 2020’nin 134. bölümünde elenen yarışmacılar Yüzleşme Konseyi’nde yarışmacılara sorular yöneltti. Yüzleşme Konseyi’nde Evrim Keklik ile Berkan arasında geçen ‘Naylon Kumaş’ gerilimi yaşandı. Ayrıca Acun Ilıcalı, Aycan’ın Barış’a yönelttiği sorunun uygun olmadığını dile getirdi ve ‘Seninle de canlı yayına çıkılmazmış’ ifadelerini kullandı.
Evrim: ” Berkan benim arkamdan naylon kumaş demiş. Naylon kumaş ne demek. Muhakkak sevgi dolu iyi bir ailede büyümüştür ama önce bir buna cevap ver sonra ailenin de cevap vereceği konular olacak merak etme”
Berkan: ” Benim söylemim senin karakterin ile ilgili değil o anki durum ile ilgiliydi sen yanlış anlamışsın. Aile konusuna girdin çok güzel bir ailede büyüdüm istersen seni davet ederiz gelirsin boşnak böreğimizi yersin”
Aycan: ” Barış benim yanımda geğirme ağzını şapırdatma diye 10 kere söylememe rağmen buna dikkat etmedin ama sonra karşı takıma geçince dikkat etmeye başladın”
Acun: ” Aycan seninle de canlı yayına çıkılmazmış, şu an ulusal bir kanaldayız”
SURVİVOR’DA KİM ELENDİ?
Survivor 2020’de bu akşam bir veda konseyi daha yaşandı. Dominik Cumhuriyeti’nde yapılan canlı yayın ile SMS oylaması sonrasında bir yarışmacı daha Survivor’a veda etmek zorunda kaldı. Cemal Can’ın dokunulmazlığı kazanması nedeniyle Berkan, Barış ve Yasin üçlüsü arasında oylama yapıldı. SMS oylamalarının ardından Survivor 2020’ye veda eden yarışmacı Berkan Karabulut oldu. Böylece  Barış, Cemal Can ve Yasin şampiyonluk şansını sürdürdü.
YARIN AKŞAM YARI FİNAL YAPILACAK
Bu akşamki eleme konseyi ardından Yasin yarışmaya veda etti. Kalan 3 isim ise Acun Ilıcalı ile birlikte özel uçakla İstanbul’daki büyük finale doğru yola çıktı. Pazartesi akşamı yayınlanacak yarı finalde üç yarışmacıdan bir isim daha elenecek ve ardından salı akşamı büyük finalde şampiyon belli olacak.