Buket Aydın isyan etti: İntikamım acı olacak!

Kanal D Ana Haber spikerliğinden istifa edip ardından eşinden boşanan Buket Aydın, zehir zemberek açıklamalarda bulundu. “Sırtımdan vurdular, intikamım acı olacak” ifadeleriyle gündeme bomba gibi düşen Buket Aydın, yine en çok konuşulan isimlerin başında geliyor.


Buket Aydın isyan etti: İntikamım acı olacak!

Demirören Medya Grubu’ndan istifa eden Buket Aydın, daha sonra eşinden boşanmasıyla gündeme düşmüştü. Buket Aydın, istifa ve boşanma gelişmelerinin ardından bu kez de Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül ile görüntü vermiş eleştiri oklarını da üzerinde çekmişti. Yaşanan olaylara ilişkin açıklamalarda bulunan Buket Aydın, “Sırtımdan vurdular, intikamım acı olacak” ifadelerini kullandı. İşte Buket Aydın’ın gündeme bomba gibi düşen açıklamaları…
"İNTİKAMIM ACI OLACAK"
Uçankuş TV'nin haberine göre Buket Aydın katıldığı canlı yayında yasadıkları ile ilgili olay açıklamalar yaptı. Ani istifasıyla gündeme gelen Aydın, "Bu sektörde çok darbe yedim, sırtımdan vurdular. İntikamım acı olacak. Bundan sonra yolumun daha aydınlık olacağını düşünüyorum" dedi.
"MEZARLIK" VURGUSU YAPTI
Açıklamasının devamında bu süreçte çok yıprandığını ifade eden Aydın, "Mezarlıklar kendini vazgeçilmezler zannedenlerle dolu" sözlerine yer verdi.
Buket Aydın'dan zehir zemberek sözler: Sırtımdan vurdular, intikamım ağır olacak
Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda alışveriş turuna çıkan Buket Aydın'ın maske takmaması dikkat çekmişti.
Buket Aydın'dan zehir zemberek sözler: Sırtımdan vurdular, intikamım ağır olacak
Buket Aydın'ın eşinden boşandıktan sonra Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'le ortaya çıkan fotoğrafı da büyük ses getirmişti. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Aydın, Sarıgül'le arkadaş olduklarını belirtmişti.