Geniş Aile dizisinin Domuşuk Sevim’i bakın şimdi ne halde!

Kanal D ekranlarında izleyicileri kahkaha tufanına boğan, bir zamanların en sevilen dizilerinden Geniş Aile dizisini izleyenler, dizide Ulvi’nin sevgili rolünde oynayan Domuşuk Sevim’i tanıyamıyor. Yılların az da olsa değiştirdiği Geniş Aile’nin Domuşuk Sevim’i bakın hangi ünlü dizide oynuyor. Detaylar haberimizde…


Geniş Aile dizisinin Domuşuk Sevim’i bakın şimdi ne halde!

2009-2011 yıllarında Kanal D ve Star Tv ekranlarında yayınlanarak izleyicileri kahkaha tufanına boğan Geniş Aile dizisi bitse de dizide rol alan oyuncular, kariyerlerine farklı yapımlarla devam ediyor. Dizide güvenlik görevlisi olan ve Ulvi’nin sevgilisi Domuşuk Sevim, sevgilisi Ulvi’yi Kara Bilal ve Cevahir’den korumasıyla tanındı hep. Yılların değiştirdiği ünlü oyuncu bakın şimdi ne halde ve hangi dizide rol alıyor.
Geniş Aile dizisinin Domuşuk Sevim’i Yeşim Ceren Bozoğlu, dizide oynadığı karakterleri izleyenlerin akıllarında kalmayı başarmıştı. Ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, Geniş Aile dizisinin ardından oyunculuk kariyerine ara vermeden devam etti. Birçok dizi ve filmde farklı rollerde yer alan Bozoğlu, şimdilerde Kuruluş Osman dizisinde rol alıyor.
Onu, Kuruluş Osman dizisindeki haliyle görenler ise adeta tanıyamadı. Kuruluş Osman dizisinde Hazal Hatun karakterine can veren Yeşim Ceren Bozoğlu, izleyicilere oyunculuk hünerlerini sergilemeye devam ediyor.