Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu’ndan kısıtlamanın kaldırılması hakkında eleştiri geldi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sokağa çıkma kısıtlamasını kaldırması hakkında açıklamada bulundu. Davutoğlu, sokağa çıkma kısıtlaması kararının önce uygulanıp sonra kaldırılmasını ‘tutarsızlık’ ve ‘yönetim krizi’ olarak yorumladı.


Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu’ndan kısıtlamanın kaldırılması hakkında eleştiri geldi

Eski Başbakan ve Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu, sokağa çıkma kısıtlaması hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Önce Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın ‘sokağa çıkma kısıtlaması beklemiyoruz’ dediğini, daha sonra İçişleri Bakanlığı’nın ‘sokağa çıkma kısıtlamasını’ uyguladığını hatırlatan Davutoğlu, son olarak da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sosyal medya hesaplarından sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırıldığını ‘yönetim krizi’ ve ‘tutarsızlık’ olarak yorumladı.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu açıklamasında, “Dün Sağlık Bakanı sokağa çıkma yasağı yok dedi. Akşam İçişleri Bakanı sokağa çıkma yasağı ilan etti. Şimdi de Cumhurbaşkanı yasağı kaldırdı. Bu bir yönetim krizi değilse, nedir? Ülkemizdeki her tür kriz temelde bir yönetim krizinin eseridir. Nerden baksan tutarsızlık!” ifadelerini kullandı.