Barış Murat Yağcı kimdir, nereli, kaç yaşında, normalde ne iş yapıyor?

Tv8 ekranlarının efsane yarışma programı Survivor 2020’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Survivor 2020 yarışmacılarından Barış’ın kim olduğu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Survivor Barış kimdir, Barış Murat Yağcı nereli, kaç yaşında, normalde ne iş yapıyor? İşte detaylar…


Barış Murat Yağcı kimdir, nereli, kaç yaşında, normalde ne iş yapıyor?

Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu ve Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Survivor yarışmasını yakından takip eden izleyiciler, bazı yarışmacılar hakkında merak ettikleri konuları da internet üzerinden araştırıyor. İzleyiciler tarafından hakkında bilgiler aranan yarışmacılardan biri de Barış Murat Yağcı. Survivor Barış kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? gibi sorular Google’de sıkça aranıyor. İşte Barış Murat Yağcı hakkında bilinmeyenler… Barış Murat Yağcı kimdir, nereli, normalde ne iş yapıyor? Mesleği ne? Kaç yaşında?
SURVİVOR BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR?
Survivor 2020’nin sevilen yarışmacısı Barış Murat Yağcı 1991 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Barış Murat Yağcı, Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine ikinci kez devam etmektedir.
Hayatının dönüm noktası olan Efes Pilsen Spor Kulübünde profesyonel olarak basketbol oynayan Yağcı, sakatlandıktan sonra basketbol hayatına veda etmek zorunda kalmış ve bir dönem modellik yapmıştır.
Best Model of Turkey yarışmasına katıldıktan sonra birinci seçilen Barış Murat Yağcı, yapımcıların dikkatini çekmeyi başarınca oyunculuk eğitimi de alıp ilk dizisi olan "Kocamın Ailesi" ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandıran oyuncu, yavaş yavaş tanınmaya başlayıp son olarak "Şevkat Yerimdar" dizisinde "Bora" karakterini canlandırmıştır.