Kızılcık Şerbeti Nursema kimdir, gerçek adı nedir, evli mi eşi kimdir?

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti adlı dizinin Nursema’sı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Güzelliği ile dikkat çeken oyuncunun gerçek adı, eşi, burcu, boyu, kilosu en çok merak edilen ve araştırılanlar arasında yer alıyor. Kızılcık Şerbeti Nursema kimdir, gerçek adı nedir, Ceren Yalazoğlu Karakoç kaç yaşında, aslen nereli, eşi kimdir, kıyafetleri hangi marka, nereden giyiniyor? İşte detaylar!


Kızılcık Şerbeti Nursema kimdir, gerçek adı nedir, evli mi eşi kimdir?

Yayın hayatına girdiği günden bu yana izleyicilerin dikkatlerini üzerine çeken başarılı dizi Kızılcık Şerbeti, reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Her hafta yeni bölümleri ile Show TV ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkan dizi, sosyal medyada da adından sıkça söz ettiriyor.

Diziyi izleyenler, oyuncuları da merak ederek konu hakkında internet üzerinde araştırma yapıyor. Dikkat çeken oyuncuların başında ise Nursema karakterine hayat veren Ceren Karakoç. İzleyiciler, güzel oyuncu hakkında merak edilenleri internet üzerinde araştırıyor. İşte Ceren Karakoç hakkında detaylar!

KIZILCIK ŞERBETİ NURSEMA KİMDİR?

Sevilen dizi Kızılcık Şerbeti’nde Nursema karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Ceren Yalazoğlu Karakoç’tur.

CEREN YALAZOĞLU KARAKOÇ KİMDİR?

Başarılı oyuncu Ceren Yalazoğlu Karakoç, kendisi gibi oyuncu olan Osman Karakoç ile 2013 yılında dünyaevine girdi.

CEREN YALAZOĞLU KARAKOÇ OYNADIĞI DİZİLER

Kızılcık Şerbeti - Show TV - (2022)

İçimizden Biri - Show TV - (2021)

Akıncı - Atv - (2021)

Maria ile Mustafa - Atv - (2020)

Beni Affet - Star TV - (2011-2018)