İşte Kayserispor’un kupadaki muhtemel rakipleri!

Yukatel Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finale yükseldi. Sarı kırmızılıların kupadaki muhtemel rakipleri de belli oldu.


İşte Kayserispor’un kupadaki muhtemel rakipleri!

Ziraat Türkiye Kupası'nın çeyrek ve yarı final eşleşmeleri, yarın (24 Ocak 2023 Salı) yapılacak kura çekimiyle belli olacak. Yukatel Kayserispor ile çeyrek finale yükselen diğer 7 takım arasında çekilecek kura töreni, Türkiye Futbol Federasyon tesislerinde saat 14.00'te yapılacak. Kura çekimine, çeyrek final takımlarının yöneticilerinin de hazır olması bekleniyor.

Kura çekimine, Fenerbahçe, Trabzonspor, Medipol Başakşehir ve Demir Grup Sivasspor seribaşı olarak katılacak. Kayserispor’un muhtemel rakibi ise bu takımlardan birisi olacak. Galatasaray, Gaziantep FK ve MKE Ankaragücü ise kuraya katılacak diğer takımlar.

MAÇLARIN OYNANACAĞI TARİHLER

ZTK Çeyrek Final maçları, 28 Şubat, 1 ve 2 Mar tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Tur atlayan 4 takım yarı finale yükselecek. Çift maç eleme usulüne göre yapılacak yarı final müsabakalarında ise ilk maçlar 4, 5 veya 6 Nisan, rövanş maçları da 25, 26 veya 27 Nisan tarihlerinde oynanacak.