Seçil Çiftçi kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisini neden öldürdü?

İstanbul’da işlenen bir cinayet, sosyal medya ve ülke gündemine bomba gibi düştü. Semih Sevim isimli şahsın cansız bedeninin bulunması üzerine ekipler harekete geçti. Cinayeti, Sevim’in eski sevgilisi Şarkıcı Seçil Çiftçi’nin işlediği belirlendi. Seçil Çiftçi kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Seçil Çiftçi mesleği nedir, sevgilisini neden öldürdü, ne kadar ceza aldı?


Seçil Çiftçi kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisini neden öldürdü?

Seçil Çiftçi isimli fotomodel ve şarkıcının eski sevgilisini öldürerek ormanlık alana attığına dair haberler, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Eski sevgilisi Semih Sevim’in defalarca Seçil Çiftçi ile barışmak için girişimde bulunduğu ve Çiftçi’nin bu durumdan çok sıkıldığı iddia edildi.

SEÇİL ÇİFÇİ OLAYI NEDİR? 

Model ve şarkıcı olan Seçil Çiftçi, barışmak için defalarca kapısını çalan eski sevgilisi Semih Sevgi'yi öldürdü. İstanbul'da ormanlık alanda bulunan erkek cesedi ile ilgili polis ve jandarma ekipleri inceleme başlattı. Semih Sevgi'nin son telefon trafik kayıtları ve Plaka Tanıma Sistemi üzerinden yapılan araştırmaların ardından 4 ayrı adreste eş zamanlı araştırma yapıldı.

Seçil Çiftçi'nin sosyal medya üzerinden eski sevgilisi Semih Sevgi'yi tehdit ettiği bulgularını elde eden ve kaldığı evde uyuşturucu bulan ekipler Seçil Çiftçi'yi gözaltına aldı.

SEÇİL ÇİFTÇİ KİMDİR?

Seçil Çiftçi, Tokat doğumludur. İstanbul'da ikamet eden Seçil Çiftçi, İstanbul Bilgi Üniversitesinde Paramedik eğitimi almaktadır. Müzikle de ilgilenen Seçil Çiftçi, seslendirdiği parçalara klip de çekmiştir.