Gönül Dağı Sennur kimdir, gerçek adı nedir?

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nda Sennur karakterini canlandıran oyuncu merakla araştırılıyor. Gönül Dağı Sennur kimdir, gerçek adı nedir, hangi film ve dizilerde oynadı? Gönül Dağı Sennur instagram adresi nedir? Gözde Dernek kimdir, kaç yaşında, evli mi, sevgilisi kimdir, Instagram hesabı nedir?


Gönül Dağı Sennur kimdir, gerçek adı nedir?

TRT 1 ekranlarında Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden biri olan Gönül Dağı, her hafta dizi severleri ekranlarının başına kilitlemeye devam ediyor. Cumartesi günlerini adeta iple çeken izleyiciler, Gönül Dağı’nı kaçırmamak için televizyonlarının başından bir an olsun ayrılmıyor.

Dizinin yeni bölümleri, reyting rekorlarını da alt üst etmeyi sürdürüyor. Bir yandan diziyi seyredenler diğer yandan da merak ettikleri konu ve oyuncuları internet üzerinde araştırıyor.

Araştırılan isimlerden biri de Gönül Dağı’nda Sennur karakterini canlandıran oyuncu oldu.
Dizi severler, Sennur’un gerçekte kim olduğuna dair bilgileri internet üzerinde araştırıyor. Gönül Dağı Sennur kimdir, gerçek adı nedir?

Gönül Dağı Sennur kimdir?

Gönül Dağı dizisinde Sennur karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Gözde Dernek'tir.

Gözde Dernek kimdir?

Güzel oyuncu Gözde Dernek daha önce; Sen Çal Kapımı (2020), Aşkın Tarifi (2021) ve Tehlikeli Karım (2018) adlı yapımlarda rol almıştır. Gözde Dernek'in Instagram adresi: @gozdedernekk'tir.