Canlı izle taraftarium24 Meksika – Polonya şifresiz TRT 1 selçuk sports

FIFA 2022 Dünya Kupası’nda heyecan devam ediyor. Avrupa’nın güçlü ekiplerinden Polonya, Meksika ile karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyenler de internet üzerinde araştırmalara başladı. Meksika Polonya canlı maç izle HD. Meksika Polonya TRT 1 şifresiz izle. Meksika Polonya selçuksports izle. Meksika Polonya inat tv canlı maç yayını HD izle. Meksika - Polonya kaçak korsan internetten canlı izle TRT linki.


Canlı izle taraftarium24 Meksika – Polonya şifresiz TRT 1 selçuk sports

Katar’da düzenlenen Dünya Kupası’nda heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Arjantin ve Suudi Arabistan’ın yer aldığı C Grubu’nda bir diğer maç da Meksika ve Polonya arasında oynanıyor. Messi’li Arjantin, gruptaki ilk maçında Suudi Arabistan’a kaybetti. Arjantin’in mücadeleden 2-1 mağlup ayrılmasının ardından gözler Meksika ve Polonya arasındaki dev karşılaşmaya çevrildi.

Her iki ülke takımı da kadrosunda bulunan güçlü isimlerle dikkatleri üzerine çekiyor. Kadro değeri oldukça yüksek olan iki ülkenin mücadelesinin sonucu da bir hayli merak konusu oldu. Meksika ile Polonya arasında oynanacak olan karşılaşma öncesi heyecan da dorukta. Mücadeleyi canlı izlemek isteyenler de internet üzerinde araştırmalara başladı. Meksika – Polonya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar…

MEKSİKA – POLONYA MAÇI NE ZAMAN?

2022 Dünya Kupası C Grubu mücadelesi olan Meksika – Polonya karşılaşması saat 19.00’da başlayacak. Stadium 974’teki dev mücadeleyi Avustralyalı hakem Chris Beath yönetecek. Mücadelenin yardımcı hakemliklerini ise Anton Schetinin ve Ashley Beecham yapacak. Karşılaşma TRT 1 ekranlarından naklen seyirci ile buluşacak.

Meksika - Polonya muhtemel 11'ler:

Meksika: Ochoa, Sanchez, Araujo, Montes, Gallardo, Alvarez, Rodriguez, Guardado, Lozano, Vega, Jimenez

Polonya: Szcesny, Bednarek, Glik, Kiwior, Cash, Szymanski, Bielik, Zielinski, Zalewski, Swiderski, Lewandowski

Arjantin 1978'de karşı karşıya geldiler

İki takım, dünya futbolunun milli takımlar düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda son olarak Arjantin 1978'de karşı karşıya geldi. Polonya, grup maçında Meksika'yı 3-1 mağlup etmişti. Meksika, katıldığı 17 Dünya Kupası'nda 2 kez çeyrek final oynama başarısı gösterdi. Polonya ise 9. kez sahne alacağı organizasyonda 2 defa üçüncülük elde etti.