Rıdvan Kevrek kimdir, nereli, kaç yaşında?

Sosyal medya fenomenlerinden biri olan Rıdvan Kevrek, kendisini takip edenler tarafından merak edilen ve araştırılan isimlerden biri oldu. Rıdvan Kevrek kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, mesleği nedir?


Rıdvan Kevrek kimdir, nereli, kaç yaşında?

Youtube, Facebook ve Instagram gibi sosyal medya mecralarında yayınladığı videolarla geniş kitlelere ulaşmayı başaran Rıdvan Kevrek, birçok kişi tarafından merak edilen isimlerden biri oldu. Özellikle gündeme ilişkin tatlı sert videoları ile tanınan Rıdvan Kevrek ve ekibi, özellikle ekonomik gelişmelere dair ürettikleri eleştirel videolarla tanınıyor.

Facebook ve Youtube’da geniş takipçi kitlesine ulaşmayı başaran Rıdvan Kevrek’in hakkında detaylı araştırmalar ise son zamanlarda sıkça yapılmaya başladı. Rıdvan Kevrek kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? gibi soruların yanıtları da internet ortamında sıkça araştırılıyor. İşte ünlü fenomen hakkında detaylar…

Rıdvan Kevrek kimdir?

Aslen Şanlıurfalı olduğu bilinen Rıdvan Kevrek, çektiği videolardan yola çıkarak Mersin’de yaşadığı tahmin edilen bir isimdir. Rıdvan Kevrek Cüneyt Özen, Nasih Öner ve Harun Kevrek ile birlikte oluşturulan oyuncu ekibiyle özgün mizah videoları oluşturarak sosyal medyada yayınlıyor.

15 Eylül 1990 tarihinde Şanlıurfa’da dünyaya geldi. Kevrek, ilköğretimi doğduğu şehir Şanlıurfa’da tamamladı. Lisan eğitimi hakkında bir bilgi bulunmayan sosyal medya fenomeni Rıdvan Kevrek, yazdığı ve oynadığı skeçlerle birçok kişi tarafından gülerek izleniyor.

Cüneyt Özen, Nasih Öner ve Harun Kevrek başta olmak üzere ekibi ile iyi işler çıkaran Rıdvan Kevrek, şimdiden YouTube mecrasında bir kitle edinmeye başladı. Hem özgün hem de komik içerikler yayınlayarak giderek büyüyen bir kitleye hitap eden Rıdvan Kevrek, oyunculuk eğitimi almak istediğini belirtmiştir.