Aytemiz bayileri, Kayseri'de her ay bir okulu yeniliyor

Sektörde yenilikçi ve şaşırtan hizmetleri ile öne çıkan Aytemiz’in Kayseri bölgesindeki bayilerinin hayata geçirdiği ’Her Ay 1 Okul‘ projesi kapsamında bölgedeki okullar yenilenerek ihtiyaçları karşılanıyor.


Aytemiz bayileri, Kayseri'de her ay bir okulu yeniliyor

Akaryakıt sektörünün önde gelen markası Aytemiz’in bayileri, sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çekiyor. Aytemiz’in Kayseri’deki bölge bayilerinin Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile başlattığı ’Her Ay 1 Okul‘ projesi kapsamında okulların yenilenerek tüm ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor.

Bölgedeki 12 okulun yenileneceği ve ihtiyaçlarının karşılanacağı projede ilk olarak 73 öğrenciye sahip Akkışla Ortaköy İlkokulu’nun tüm boya ve tadilat işleri gerçekleştirildi. Yaklaşan kış nedeniyle kalorifer bakımlarının da yapıldığı okula ayrıca çocukların gelişimine katkı sağlayacak, eğitici kitapların yer aldığı bir kütüphane de yapıldı. Tüm öğrencilerin okul kıyafeti ve kırtasiye ihtiyaçlarının karşılandığı Akkışla Ortaköy İlkokulu’na bir de bilgisayar hediye edildi. Proje dahilinde ikinci olarak 43 öğrencili İncesu İlköğretim Okulu da kapsamlı bir tadilat geçirdi.

‘Her Ay 1 Okul’ projesi tüm çocukların eğitimde eşit fırsatlara sahip olması amacıyla Kayseri bölgesinde yer alan Aytemiz bayileri Lodos Akaryakıt, Mapet Petrol, Özbabacan Petrol, Tekpet Tarım, TuFan Zor Akaryakıt, Yağhan Petrol ve Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak gerçekleştiriliyor. Bu proje ile hedef; ihtiyacı olan öğrencilere yardım edilmesinin yanında yaklaşan kış mevsimi öncesinde okulların bakım ve onarımlarını yapmak, servis giderlerini karşılamak ve okulların ihtiyaçlarına göre yapılacak ek tesislere destek olmak şeklinde belirlendi.