Tozlu Yaka Cemre kimdir, gerçek adı nedir?

Fox TV ekranlarında yayınlanan Tozlu Yaka dizisinde Cemre karakterini canlandıran güzel oyuncu merak konusu oldu. Tozlu yaka Cemre kimdir, gerçek adı nedir? Ecem Çalhan kaç yaşında aslen nereli boyu kilosu kaç, Instagram hesabı nedir? Ecem Çalhan evli mi sevgilisi kimdir?


Tozlu Yaka Cemre kimdir, gerçek adı nedir?

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve Pazar akşamlarının en sevilen dizilerin biri olan Tozlu Yaka yeni bölümleriyle dizi severleri ekranlarının başına kilitlemeye devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana ilgi odağı olan dizi, kısa sürede fenomen haline gelmeyi başarmıştı.

Dizi severler, Tozluyaka’nın yeni bölümleri için Pazar akşamlarını adeta iple çekiyor. Bir yandan diziyi izleyenler diğer yandan da merak ettikleri konu ve oyuncuları internet ortamında araştırıyor. Araştırılan isimlerden biri de dizide, Cemre karakterini canlandıran oyuncu oldu.

İzleyiciler Tozlu Yaka Cemre kimdir? Sorusunun yanıtlarını internet ortamında araştırıyor. İşte Tozlu Yaka’nın güzel Cemre’si hakkında detaylar.

Tozlu Yaka Cemre kimdir?

FOX TV’nin ve Pazar akşamlarının sevilen dizilerinden Tozlu Yaka’da Cemre karakterini canlandıran güzel oyuncunun gerçek adı Ecem Çalhan’dır.

Ecem Çalhan kimdir?

Ecem Çalhan 19 Ocak 1996 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Çalhan oyunculuk kariyerine 2019 yılında ‘Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ adlı diziyle başladı. Başarılı oyuncu ‘Tozluyaka’ adlı dizide ‘Cemre’ karakterine hayat veriyor.