Bir Küçük Gün Işığı Güneş annesi kim, Dila mı?

ATV’nin yayın hayatına başlayan yeni dizilerinden Bir Küçük Gün Işığı dizi severleri ekranlarının başına kilitliyor. Dizide, Güneş’in gerçek annesi ise izleyiciler tarafından merak konusu oluyor. Bir Küçük Gün Işığı Güneş’in annesi kimdir, Dila mı?


Bir Küçük Gün Işığı Güneş annesi kim, Dila mı?

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı adlı dizi, yeni bölümleri ile pazartesi akşamları yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizide birçok konu ve olay da dizi severler tarafından merak edilerek internette araştırılıyor.

Bu konulardan biri de Güneş’in gerçek annesi oldu. Dizi severlerin Güneş’in annesinin kim olduğunu merak ederek konuyu internette araştırmaya başladı. Güneş’in çileğe alerjisinin olması ve Dila’nın da aynı alerjiye sahip olması izleyenleri şüphelendirdi.

Dila Güneş’in annesi mi? Sorusu internet üzerinde araştırılmaya başladı.

Azra Aksu kimdir?

Başarılı oyuncu Azra Aksu, 26 Ocak 2015 tarihinde dünyaya gelmiştir. İstanbul'da doğan Aksu, ilk olarak reklamlarda yer almıştı. Azra, daha sonra Aleyna Tilki'nin hayat hikayesinin anlatıldığı İşte Bu Benim Masalım adlı dizide Aleyna Tilki'nin çocukluğunu canlandırmıştır.

Henüz 1 yaşındayken birçok firmanın reklam yüzü olmaya başlayan Azra Aksu, günümüzde ise ATV ekranlarında yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı adlı dizide Güneş karakterini canlandırmaktadır.