Gönül Dağı 68 bölüm fragmanı izle youtube TRT

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, 10 Eylül akşamı 67. Bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizinin 68. Yeni bölüm fragmanı da izleyiciler tarafından araştırılıyor. Gönül Dağı 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı izle TRT youtube seyret.


Gönül Dağı 68 bölüm fragmanı izle youtube TRT

Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Gönül Dağı dizisi, yeni bölümleriyle ekranları süslemeye devam ediyor. Senaryosunun yanı sıra başarılı oyunculuk performansı ile dizi severlerin fenomeni haline gelen Gönül Dağı, 10 Eylül akşamı yeni sıcak hikayenin yer aldığı bir bölümle izleyicilerin karşısına çıktı.

Fenomen dizinin 67. Bölümünde dizi severler, yine kah güldü kah hüzünlendi. Dizinin bu bölümü biter bitmez ise bir sonraki bölüm fragmanı internet ortamında en çok araştırılanlar arasında yer aldı.

Gönül Dağı konusu nedir?

Bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan Mustafa Çiftçi’nin öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı Bozkırda bir aşk hikayesini konu ediniyor.

Bozkırda bir Anadolu masalı...

Sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının hikayesini konu alır Gönül Dağı.

Gönül Dağı dizisi bozkırın ortasında yer alan şirin bir kasabada yaşayan sıcakkanlı, sevecen Anadolu insanının öyküsünü anlatıyor.

Çocukluk aşkı Dilek’le bir gün buluşma hayali kuran Taner’in hikayesini anlatan dizi bozkırda hayallerinin peşinden koşan ve tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 45 kuzenin hikayesine de yer veriyor.

Nerde bir aşığın, bir yetimin kalbi kırılsa Gönül Dağından bir parça taş kopar derler ama büyük ama küçük...

Sevdiklerine kavuşamayan aşıklara, savurduğu taşlarla kol kanat geren Gönül Dağı..

İzlerken yaşayacak, hissedecek, duygulanacak ve gönülden bağlanacaksınız...

Gönül Dağı 68. bölüm fragmanı izle