Gelirim Evden e-devlet başvurusu nasıl yapılır 2022?

Son zamanlarda sosyal destek kampanyaları artmaya başladı. Bu kampanyalardan biri de Gelirim Evden kampanyası oldu. Vatandaşlar bu kampanyadan nasıl yararlanabilecekleri konusunda internette araştırma yapıyor. Gelirim Evden 2022 başvuru formu doldur E-devlet nasıl başvurulur? İşte detaylar…


Gelirim Evden e-devlet başvurusu nasıl yapılır 2022?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada aile destek kampanyalarının devam edeceğini açıklamıştı. 2022 yılında devam edecek olan kampanyalara bir yenisi daha eklendi ve bakanlık da bu konuda harekete geçti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Aile Destek Programı kapmasında detayları açıkladı. Gelen açıklamaların ardından vatandaşlar da bu kampanyanın detaylarını internet ortamında araştırmayı sürdürüyor. Gelirim Evden adlı kampanya da merakla araştırılan destek paketleri arasındaki yerini aldı. İşte merakla araştırılan Gelirim Evden destek kampanyasının ayrıntıları.

Aile Destek Programına nasıl başvuru yapılır?

Aile Destek Programı için başvuruda bulunacak olan kişiler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının e-devlet sayfası üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. Bunun da birlikte ikametgahlarının olduğu Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına giderek başvurularını gerçekleştirebilir.

Aile Destek Paketine kimler başvuru yapamaz?

Devlet tarafından sağlanan Aile Destek Programına başvuru yapamayacak olan kişiler şekildedir:


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

[ilgili-haber=11374]

[ilgili-haber=11371]