Gönül Dağı Dilek diziden ayrılıyor mu, ölüyor mu?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Dilek’in dizideki akıbeti merak konusu oldu. Gönül Dağı Dilek ölecek mi, diziden ayrılıyor mu? Gönül Dağı Dilek yeni sezonda olacak mı? Gönül Dağı Dilek Gülsim Ali ilhan diziden neden ayrıldı?


Gönül Dağı Dilek diziden ayrılıyor mu, ölüyor mu?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı günden bu yana fenomen haline gelen Gönül Dağı dizisi, Cumartesi akşamları dizi severleri ekranlarını başına kilitlemeye devam ediyor. Sevilen dizi Gönül Dağı, 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü yayınlanan bölümle sezon finaline girdi. Gönül Dağı’nda öyle bir sezon finali oldu ki dizi severler adeta şaştı kaldı ve akıllarında da soru işaretleri kaldı.

Sevilen dizi Gönül Dağı reyting rekorları da kırmaya devam ederken dizinin sezon finalinde Dilek’in kanlar içerisinde Taner’in kucağında yer alması dizi severleri üzdü. Birçok kişi Dilek’in ölüp ölmeyeceğini merak etmeye başladı. Soru işaretleri içerisinde sezon finaline giden dizide, Dilek ne olacak, diziden ayrılacak mı devam edecek mi sorularının da yanıtları araştırılmaya başladı.

2022 Eylül ayında yeni bölümleriyle ekranlara gelecek olan Gönül Dağı, izleyicilere yine keyifli anlar yaşatmaya devam edecek. Tam bir aile dizisi olan Gönül Dağı’nın bitmemesi Dilek’in de dizide devam etmesi, izleyicilerin en büyük beklentilerinden biri olarak dikkat çekiyor.

Birçok kişi bu konuyu sosyal medyaya taşıdı bile. Gülsim Ali İlhan’ın hayranları, güzel oyuncunun Gönül Dağı Dilek olarak dizide yer alması için hastagh kampanyaları bile başlattı. Peki, Dilek devam edecek mi yoksa ölecek mi, ne olacak?

GÖNÜL DAĞI DİLEK ÖLÜYOR MU?

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında bu hafta Dilek, kanlar içinde Taner'in kucağında görüldü. Ramazan ve Veysel'in yanı sıra Gülsüm öğretmen de gözyaşları içinde kalıyor. Dizinin başrollerinden Dilek'in bu sahne sonrasında diziden ayrılacağı söyleniyor. Ancak neler yaşanacağı bu akşam Gönül Dağı yeni bölümde ortaya çıkacak.

Bunun yanı sıra gazeteci Birsen Altuntaş ise, Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali'nin diziden ayrılmasıyla ilgili, " İddialar doğru… Gülsim Ali "Gönül Dağı"na veda ediyor. Peki bu veda ne zaman gerçekleşiyor diyorsanız; cevabı 65. bölümde…'' iddiasında bulundu.

İLGİLİ HABERLER

[ilgili-haber=10220]

[ilgili-haber=10036]

[ilgili-haber=10037]

[ilgili-haber=10034]