Google Search Console 'sayfa işlemleri geçici olarak devre dışı bırakıldı' sorunu nedir?

Google Search Console, sayfa işlemleri geçici olarak devre dışı bırakıldı sorunu nedir, sebebi nedir, nasıl çözülür? Google Search Console dizine ekleme sorunu! Google Search Console sayfa indexleme sorunu nedir?

Google Search Console 'sayfa işlemleri geçici olarak devre dışı bırakıldı' sorunu nedir?
16 Ekim 2020 - 16:17
Webmasterlar tarafından web sitesinin analizi tarafından kullanılan ve sitenin dizinine eklenen sayfanın, Google tarafından hızlı indexlenmesini sağlayan Google Search Console, son zamanlarda hata vermeye ve dizine ekleme isteğine izin vermemeye başladı. Sayfalarını indexleyemediklerini anlayan webmasterlar, bu sorunun sebebini araştırıyor. Google Search Console, indexlemeye neden izin vermiyor?
GOOGLE SEARCH CONSOLE İNDEXLEME SORUNU
Google Webmaster Center tarafından yapılan açıklama ile kısa bir süre boyunca URL inceleme toolunun Dizine Ekleme İsteği kısmı devredışı bırakıldı. Google tarafından yapılan birçok açıklamada bu aracın bir test aracı olduğu ve özellikle süreç takibinde kullanılması ifade edilirken dizine eklenme yani indexlenmenin Google'nın doğal yapısına bırakılması tavsiye ediliyordu.
Google son güncelleme ile indexlenme konusunda bazı sorunlar yaşandığını bildirmişti.
  Google’dan geçtiğimiz gün ise yeni bir açıklama geldi ve URL incelemenin içinde bulunan dizine eklenme isteği geçici olarak devre dışı bırakıldı.
   


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • mustafa
    3 yıl önce
    Gereksiz şeylere index var blog yayınlarıma index yok . Zahmet edip kapalı yazmayı akıl etmişler